Nem túl erős ez a nyár filmek terén, de akár mondhatjuk azt is, hogy kifejezetten gyenge. Ennek ellenére a srácokkal egy újabb ütős számot hoztunk össze, amiben mindenki megfogja találni a számításait. Talán az fog legjobban örülni, aki szereti a kicsit szigorúbb kritikákat, ugyanis két 40%-os értékelés mellé még egy 5%-os is becsúszott, szóval augusztusban nem kegyelmeztünk a filmeknek. Nyílván az e havi számból mindenki a Kick-Ass 2-re és az Elysium - Zárt világra kíváncsi a leginkább, úgyhogy mi is kiemelt figyelmet szenteltünk az említett alkotásoknak. A Kick-Ass 2-ről 6 oldalas háttércikket és 2 oldalas kritikát, az Elysiumról pedig 7 oldalas kritikát olvashattok. A Percy Jackson kritikám mellett a szokásos klasszikus rovat sem maradhat el, melyben Martin Scorsese egyik legnagyobb klasszikus, a Dühöngő Bika kapott helyet.

Az újság flash formátumban elérhető a http://issuu.com/alien0401/docs/2013augusztus?workerAddress=ec2-50-19-131-81.compute-1.amazonaws.com oldalon.

Cinestar panel: http://cinestar.hu/cikk/megjelent-az-augusztusi-filmmagazin

Tartalom:
Háttér: Az elnök végveszélyben, Comic-Con 2013, Kick-Ass 2
Kritika: Elysium - Zárt világ, Percy Jackson - Szörnyek tengere, Kick-Ass 2, Byzantium, RED 2, Mielőtt éjfélt üt az óra, Vonzások, Csak Isten bocsáthat meg, Túl a fenyvesen, Pain & Gain, Farkas, A 42-es, R.I.P.D. - Szellemzsaruk, Nagyfiúk 2
Sorozat: Dexter 
Filmklasszikus: Dühöngő bika

augusztus.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr565469390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása