A hagyományaink szerint decemberben az előre-, míg januárban a visszatekintés kapja a főszerepet, úgyhogy ennek szellemében most is elkészítettük grandiózus évértékelésünket. Az anyag ezúttal 24 oldalon terpeszkedik, és a CineStar, valamint a FilmMagazin munkatársainak a meglátásait tartalmazza, de kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, úgyhogy arra kérünk mindenkit: szavazzon a CineStar weboldalán az általa legjobbnak tartott filmekre.

Más szempontból is különleges lett a januári szám, hiszen végre olyan anyagot publikálhatunk, ami Magyarországon sehol máshol nem jelent még meg, és jelenlegi tudásunk szerint nem is fog. Természetesen a már beharangozott Sophie Nélisse interjúról van szó, melyet magyar nyelven csak nálunk olvashattok.

CineStar panel: http://cinestar.hu/cikk/megjelent-a-januari-filmmagazin

Az újság flash változatban elérhető a http://issuu.com/alien0401/docs/2014janu__r oldalon.

Táblagépekre ajánlott verzió:http://tablamagazin.hu/webreader//filmmagazin/filmmagazin_2014_januar

Tartalom:
Háttér: Ilyen volt 2013, Amerikai botrány, A könyvtolvaj, Beszélgetés Sophie Nélisse színésznővel
Kritika: Amerikai botrány, 12 év rabszolgaság, Csodabogarak - Az elveszett hangyák völgye, Világvége, Behálózva, Franciadrazsék avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony!, Jack Ryan: Árnyékügynök, A futurológiai kongresszus, MARS Az utolsó napok, Vágyak szerelmesei, Philomena - Hatértalan szeretet, 47 Ronin, Elpuskázva, A Wall Street farkasa, Walter Mitty titkos élete
Sorozat: Sherlock
Filmklasszikus: Casino

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr875791918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása