Blade468 2013.04.09. 18:50

Olvass el!

Most is eljött a szokásos update posztom, amiket általában akkor hozok létre, mikor az elmúlt 1-2 hétben szinte semmi nem történt blogon, ezzel is kicsit enyhítve a saját lelkiismeretfurdalásomat. Most azonban történt egy kis változás, ugyanis egy, már a blogon is jól ismert YouTube videós nem olyan régen belekezdett egy új projectbe, ami szerintem kiemelt prioritást kell hogy élvezzen a mai világban.

Mick Kramer-ben leginkább azt kedvelem, hogy a szokásos, bejárott YT videók mellett próbál az újítás felé is törekedni, ami a YouMustRead rovatban kiteljesedett. A rovat lényege -ahogy a nevéből is kikövetkeztethető- az, hogy öt, vagy annál egy kicsit több percben egy adott könyvről Mick elmondja a tényeket, majd a saját véleményét is hozzáadja a videóhoz. Szükség van ilyen ötletekre! Persze, gondolom mindenki oda van az éppen általa kedvelt videós gameplay sorozataiért, meg a többi standardért, ami tíz csatornából tizenegyen ott van, de emberek, olvasni sokkal jobb! Ha valaki egyszerűen megtalálja a stílusát, vagy a hozzá illő műfajt, utána képtelen lesz letenni azt a könyvet, amit pl. a játékok áraihoz képest azoknak töredékéért vehet meg, és az élmény is sokkal nagyobb lesz. Még ma is sokan olvasnak, ez tény, de kérdelek én Titeket, mikor botlottatok bele utoljára az interneten valamilyen könyvekkel foglalkozó sorozatba? Hát nem most, vagy ha nem is olyan régen, nem a sokadik alkalommal. Az olvasást népszerűsíteni kell, hogy az is rájöjjön az egész varázsára, aki a tankönyvein kívűl más könyvet még soha életében nem vett a kezébe (van ilyen). A YouMustRead pontosan ezt a célt szolgálja, amit rövid időn belűl elég sokan észrevettek, de még mindig nem elég sokan! Szóval aki olvassa ezt, az minimum egy kattintást szenteljen ennek az új kezdeményezésnek. Ja igen, van Facebook oldal is.

Végezetül pedig annyit, hogy cikkek a jövőhéten várhatóak, meg belekezdtem ebbe a dobozolós Dezbox-os dologba, ami egyébként egész jól néz ki, talán pár hét múlva rá is jövök, hogy hogyan használjam ki a lehetőségeit. Ennyi lett volna ez a kis szösszenet, Blade out.

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr35213864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása