corvin_mozi_logo_2.jpg

"Mozizz és bulizz egy éjszakán át a Corvinban! Ha jól bírod az éjszakázást, és szereted a filmeket, illetve egy jó és rendhagyó bulira vágysz a haverokkal, akkor itt a helyed, hiszen mindössze egy karszalaggal akár egész éjszaka mozizhatsz."

Filmszerető emberkék, ezt ne hagyjuk ki! 2012. május 18-ról 19-re virradó éjjel, este 6 –tól reggel 6-ig mindenki szétmozizhatja magát a Corvin moziban, mindössze csak annyit kell tenni, hogy még Május 10-e előtt megveszitek a 3000 Ft-os karszalagot. Mondjuk 10-e után is meglehet, de akkor már 3800-at fog kóstálni. Majd miután a karszalag bemutatásra került, 12 órán át bármelyik film megtekinthető lesz.

A filmválaszték is elég jó lesz, a jelenleg műsoron lévő filmeken túl a Corvin legnagyobb "bevételét" hozó filmek is vászonra kerülnek.

Szóval jó lenne, ha minél több emberhez eljutna ez a kis kezdeményezés, ezért megosztani a Corvin weboldalát, ahol bővebb információkat is találtok az estéről. Facebook eseményként is megnézhetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr144476896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása