Itt az ehavi FilmMagazin, ám mielőtt belemennénk a részletekbe, tartozok egy "vallomással". Az elmúlt időben alaposan megcsappant az igazán friss cikkek száma a blogon, és most hivatkozhatnék időhiányra, de az az igazság, hogy mivel többnyire amikor eljutok moziba, akkor olyan filmeket nézek meg, melyek kritikája először a magazinban lesz csak olvasható. Ez mindaddig nem jelentett problémát, amíg havonta több filmet is megtudtam nézni (nyáron, mondjuk), ám mivel ezek az idők egy darabig elmúltak, meg is látszik a cikkek számán. Valójában ez ellen nem nagyon tudok mit tenni, ám azért igyekszek még ilyenkor is életben tartani a blogot.
Gravitáció (hamarosan a blogon is), Don Jon, Fogságban, A nyár királyai. Avagy csak pár cím az ehavi felhozatalból, melyek részletes kritikáját ide kattintván el is olvashatjátok a FilmMagazin legújabb, októberi számában. A szokásos filmklasszikusom mellett, -ami most nem más volt, mint Stanley Kubrick időtlen klasszikusa, a 2001-Űrodüsszeia-elolvashatjátok az elmúlt évek szerintem egyik legfelemásabb végeredményű filmjét, az Iron Sky-t. Őszintén szólva a film nem nevezhető kifejezetten jónak, én valamiért mégis szeretem. Hogy miért, az talán kiderülhet a cikkben.

CineStar panel: http://cinestar.hu/cikk/megjelent-a-szeptemberi-filmmagazin

Táblagépekre ajánlott verzió: http://tablamagazin.hu/webreader//filmmagazin/filmmagazin_2013_oktober

Tartalom
Háttér: Hírek, Machete gyilkol, Carrie, Isteni műszak, Turbó
Kritika: Gravitáció, Fogságban, Időről időre, Itt a vége, Don Jon, A nyár királyai, Iron Sky, Vérmesék, A kelet, A háború császára
Portré: Alfonso Cuarón
Sorozat: Kemény motorosok, Agents of S.H.I.E.L.D.
Filmklasszikus: 2001 - Űrodüsszeia

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr605576877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása