Blade468 2012.09.21. 21:22

Stay Tuned

Tudom, mostanában nagyon elhanyagoltam a blogot, de mentségemre szóljon, filmekből sem bővelkednek a mozik mostanság. 28-tól viszont véget ér ez a rövidebb uborka-szezon, és jó pár -általam- elég erősen várt film fog megérkezni hazánkba. Igyekszem majd más dolgokkal is feldobni a blogot a jövőben, de szabadidő hiányában jóval kevesebb cikkre lehet majd számítani, mint nyáron. Remélem ettől függetlenül megmaradnak azok az olvasóim, akiknek tetszik a munkásságom. Szeretném megköszönni, hogy már majdnem 10, azaz tíz ezren látogatták meg ezt a kis blogot. Én érzem magamon a fejlődést, és mivel ezért kezdtem el azt egészet, én ezt nagyon pozitív dolognak tudom be, mint ahogy azt is, hogy egyre jobban élvezem a blog szerkesztését. Lényeg a lényeg, Október közepe felé ismét fellendül az oldal. Addig is köszönöm a türelmet mindenkinek, az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr14794898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

markymango 2012.09.26. 18:42:16

Hát akkor addig maradnak a filmcsatornák.. Ja, a Flmmúzeumnak annyira tetszett a blogod, hogy felvette a nevét :D Van egy kis filmes fricskájuk is a youtube-n: fon.gs/filmszeretok

Blade468 · http://film-mania.blog.hu/ 2012.09.28. 18:01:23

@markymango: Igen, én is láttam, kár, hogy nem védettem le a nevet... :D (Nem mintha annyira kreatív lenne...)
süti beállítások módosítása