Már viszonylag régóta készülőben volt az első (?), nagyszabású magyar sci-fi, amihez Hatvani Balázsnak még a Luke Skywalkert alakító, Mark Hamillt is sikerült felkérnie, mint "produkciós tanácsadó". Az előzetes információk elég jónak ígérkeztek, még egy teasert is kaptunk, emellett volt egy állandóan frissülő oldala is a filmnek.
Azonban hirtelen ezek eltűntek. A magyar címen, "Sorsvonalak"-ként futó film egyik pillanatról a másikra köddé vált az IMDb-ről, ahogy a hivatalos weboldaluk is. Facebook lapjuk pedig frissítetlenül halad tovább. Ami pedig a legrosszabb, hogy a film készítőítől sem érkezik semmilyen válasz.

Remélhetőleg itt inkább ismét egy újragondolásról van szó, ahol a filmet talán alapjaítól kezdve gondolják át újra, ugyanis én Hatvani Balázst elég elszántnak hallottam a filmmel kapcsolatban, és kétlem, hogy feladná a Thelomeris-t.

Emellett van egy jó hír is, méghozzá hogy Hatvani Balázs másik készülőben lévő horror filmjének, a "Gingerclown"-nak az Egyesült Államokbeli forgalmazási jogait felvásárolta a.... -megkapaszkodni-... a Lionsgate! Filmszerető embereknek kétlem, hogy bekéne mutatni az ő nevük által fémjelzett produkciókat. Ez egy hatalmas előrelépés a Gingerclownak, és szerintem mostmár biztos, hogy ez a projekt elfog készülni. Hajrá Balázs!

Török Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr984591641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blade468 · http://film-mania.blog.hu/ 2013.02.01. 14:22:49

@kartonfarkas: Köszönöm a javítást, nem értem, hogy miért írtam így, azt meg még annyira sem, hogy miért nem vettem eddig észre... :D

kartonfarkas · http://indafoto.hu/kartonfarkas 2013.02.01. 17:54:48

Szívesen, nyelvtannáci segít a bajban :)
Megláttam és gondoltam gyorsan beszólok. Tudom nem túl jó fej dolog, de sajnos háklis vagyok rá.
A filmről Te sem tudsz semmi infót azóta sem?
Pedig én már nagyon várom...

Blade468 · http://film-mania.blog.hu/ 2013.02.01. 17:57:08

@kartonfarkas: Hát, ha jól emlékszem miután megírtam a cikket, talán FreddyD említette meg egy videójában, hogy beszélt Hatvani Balázzsal, és állítása szerint nincs mitől félni, mivel a film jelenleg is készülőfélben van.
süti beállítások módosítása