Nem rég kaptam egy megkeresést, egy igen érdekes magyar sci-fi rövidfilmmel, az "Interkozmosz"-szal kapcsolatban. Gondolkodás nélkül megosztom veletek, mert minden ilyen magyar törekvésre fontos odafigyelni, előtte azért idézném, hogy miről is szól ez az egész. Íme a hivatalos kishír:

"Megkezdődtek az Interkozmosz című magyar sci-fi rövidfilm előkészületei. A film írója, rendezője, és zeneszerzője Bánhegyi Béla, főszereplője pedig Szőke András.

A történet egy használaton kívüli űrtávközlési állomás karbantartójáról szól, aki éjszakánként egyetlen, földönkívüli barátjával beszélget. A fekete-fehér filmet főként a zene és a képi világ fogja meghatározni, tervezett hossza pedig 15-20 perc."

A projectet figyelemmel követhetitek az alábbi blogon. Én innen is szeretnék nagyon sok sikert kívánni hozzá, hajrá magyar filmesek! :)

Interkozmosz-Banhegyi-werk-5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr814477317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása