Elképesztő, hogy megint itt az év vége, hiszen mintha csak tegnap lett volna, hogy az év első számát tervezgettük, ma meg már 2013 utolsó főszerkesztői bevezetőjét írom. Persze olyan hajtás mellett, mint amilyen a FilmMagazin lapszámainak az elkészítése során lenni szokott, nem is csoda, ha gyorsan repül az idő… 2013 egyébként elég meghatározó esztendő lett a magazin életében, hiszen egyrészt meghívást kaptunk a Táblamagazin nagyszerű kiadványai közé, másrészt pedig a „székhelyünket” át-helyezhettük Magyarország egyik legolvasottabb filmes portáljára, a www.cinestar.hu-ra. Mindkét együttműködés gyümölcsözőnek bizonyult az elmúlt hónapokban, szóval nagyon remélem, hogy még hosszú éveken keresztül lesz lehetőségünk együtt dolgozni a fent említett site-ok képviselőivel.

Főszerkesztőnk szavainál nehezen tudtam volna jobban megfogalmazni, amit jómagam is érzek a 2013-as évvel kapcsolatban. Habár a blog mostanában enyhén szólva hibernált státuszban van, mégsincs annyira bűntudatom, mivel hónapról-hónapra én is hozzátettem a magamét, hogy -túlzás nélkül mondhatom- Magyarország egyik legszínvonalasabb filmekkel foglalkozó magazinját juttassuk el Hozzátok. Hihetetlen, de már több mint egy éve írok a Magazinnak és őszintén mondhatom, egyre jobban élvezem. Emellett hatalmas lépés volt számunkra, hogy megadatott a lehetőség a CineStar-ral való közös munkára, ami remélhetőleg még jó hosszú ideig folytatódni fog. Szóval ezúton is szeretném megköszönni mind a FilmMagazin-, mind a CineStar teljes szerkesztőségének az egész éves, szinte tökéletes összhangban működő munkáját, és szeretnék mindkét, valójában már egy nagy egységes csapat nevében kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánni minden kedves olvasónknak, akik reméljük jövőre is velünk tartanak Hollywood verbális ostromlásában. Az év hátralévő napjaiban még kétszer szándékozom jelentkezni: egy nagy évvégi összegző poszt keretein belül, és rögtön ezzel kapcsolatos a másik alkalom is, ugyanis még tartozom a számomra toronymagasan legjobb 2013-as film kritikájával. Szóval stay tuned!

CineStar panel: http://cinestar.hu/cikk/megjelent-a-decemberi-filmmagazin

Az újság flash változatban elérhető:a http://tablamagazin.hu/webreader//filmmagazin/filmmagazin_2013_december oldalon.

Tartalom:
Háttér: 2014 legjobban várt filmjei, 47 Ronin, Walter Mitty titkos élete, A Wall Street farkasa
Portré: Leonardo DiCaprio
Kritika: A Hobbit - Smaug pusztasága, Az Éhezők Viadala: Futótűz, Fordulópont, Coming Out, Jégvarázs, Dom Hemingway, Exek és szeretők, Bízz a szerelemben, A komornyik
Sorozat: Dracula
Filmklasszikus: Apokalipszis most

Török Tamás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr695705095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása