Elismerem, mostanában kb. nem történik semmi a blogon, de hamarosan itt a nyár, és remélhetőleg beindul a nagy üzem.  A cikkhiány ellenére egy elég fontos dolog történt nemrég a FilmMagazin életében, ugyanis örömmel jelenthetem be, hogy a rendkívűl népszerű CineStar és a FilmMagazin mostantól egy csapatként fog tovább működni, ami szerintem egy rendkívűl pozitív dolog. Ha már a magazinnál tartunk, nem olyan rég megjelent a legújabb szám, amiben én magam a Nagy szökés c. fantasztikusan jó klasszikusról írtam pár sort. (Egyébként a Djatlov rejtélyes cikkem is bekerült a lapba, de az már olvasható volt a blogon is.) Kivételesen a cikk (egyelőre) nem jelenik meg magán a blogon, de a lap ezen a linken elérhető. (Immáron táblagépeken is olvashatóak vagyunk! :))

Hosszú idő után újra a mikrofon elé ültünk Mick barátommal, és a Vasember 3 által igyekeztünk visszatérni a régi kerékvágásba egy újfent elég hosszú MovieHeads adás keretei között. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr625257335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása