Blade468 2014.04.07. 18:18

I'll be back

Van még itt valaki? Nos, ha valahol, még ha kimondatlanul is, de elhangzott egy igenleges válasz, akkor már elmondhatja magáról az illető, hogy többet foglalkozott a bloggal az elmúlt időkben, mint én. Nincs különösebb kifogásom, őszinte leszek: azt az időt, amit még régebben a cikkírásnak szenteltem, azt továbbra is ezzel a -számomra- remek hobbival töltöm, egy különbség viszont van, hogy ezek a bizonyos cikkek már mind a FilmMagazin digitális lapjain kerülnek publikálásra. A Magazinos cikkek mellett pedig leginkább energia hiányában nem tudom rászánni magam a blog szerkesztésére, azonban nem tétlenkedek így sem.
Nyáron mindenképpen visszatérek, ugyanis a filmnézést semmilyen tekintetben sem hanyagolom el, igaz ami igaz, moziba idén eddig kétszer jutottam el. Ám az itthoni mozizás továbbra is egy szent rituálé (főleg ha az ember nagyobbnál nagyobb klasszikusokat választ szórakozásul), szóval a nyár folyamán lesz miről írni.

Addig is, a FilmMagazin pörög ezerrel, szóval irány a CineStar oldala, csekkoljátok a legfrissebb híreket, kritikákat (köztük megtalálhatóak az általam szerzettek is, amik olykor hamarabb kerülnek publikálásra, mint maga a Magazin) és természetesen a minden hónapban megjelenő magazin legújabb számát is. Addig is mindenkinek kemény ám eredményes tanulást/munkát, kellemes filmnézést és egyéb jóságokat kívánok, nyáron pedig visszatérek!

U.i.: ráadásnak hoztam Nektek pár promóképet a blogon már beharangozott Bánhegyi Béla által rendezett magyar rövidfilmről, az Interkozmoszról. Néhány héten belül pedig már az előzetest is megnézhetitek.
Interkozmosz-media-snapshot5.jpg

Interkozmosz-media-snapshot1.jpg

Interkozmosz-media-snapshot7.jpg

Interkozmosz-media-snapshot6.jpg

Interkozmosz-media-snapshot3.jpg

Interkozmosz-media-snapshot4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr705976986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása