E hónapra annyi tartalom jutott a magazinba, hogy egész egyszerűen lusta vagyok összeírni. Rendhagyó módon nem egy, hanem két borítóval jelentkezünk, az elsőn Loki pózol egy szépet, ezzel a Marvel rajongóknak kedveskedünk egy kicsit, ám az önjelölt Kiválasztottak se búsoljanak, ugyanis a második borítón nem más, mint a lángra lobbant lány, Katniss Everdeen kapott helyet. A Thor 6 oldalas kritikája mellett egy szintén ilyen hosszú Éhezők Viadala: Futótűz háttércikkel is szolgálunk, amihez hozzátársul az általam írt - a blogon már szerepelt ilyen, témájában, ám minőségében közel sem hasonló cikk - Éhezők Viadala könyv-trilógia bemutató, vagy inkább vélemény egy rajongó tollából. A Phillips kapitány, A Jogász és a Végjáték mellett tőlem utoljára olvashattok filmklasszikusokkal foglalkozó cikket az évben, ami novemberben nem volt más, mint John Carpenter zseniális horrorja, A dolog. Emellett a számban elolvasható még a rövid véleményem a Carrie 2013-as feldolgozásáról, amiről az év vége előtt egy kicsit bővebben is szeretnék majd még beszélni a blogon. (LeszittmégGravityRushThoréstalánegykisDonJonis)


CineStar panel: http://cinestar.hu/cikk/megjelent-a-novemberi-filmmagazin

Az újság Loki-s címlappal elérhető a http://issuu.com/alien0401/docs/2013november2 oldalon.

Az újság Katniss-es címlappal elérhető ahttp://tablamagazin.hu/webreader//filmmagazin/filmmagazin_2013_november oldalon

Tartalom:
Háttér: Hírek, A komornyik, Phillips kapitány, Az Éhezők Viadala - Futótűz, Az Éhezők Viadala könyvek 
Kritika: Thor - Sötét világ, Végjáték, Phillips kapitány, A jogász, Isteni műszak, Avatar 4DX, Last Vegas, Szupercella, Frances Ha, Carrie, Machete gyilkol, Insidious - A gonosz háza 
Sorozat: The Walking Dead, The Originals 
Filmklasszikus: A dolog

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr315629446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása