*Életjel*

Classic-Movie-Stars-classic-movies-6990896-750-350.jpg

Nos, az utóbbi időben eléggé eltűntem. Ennek több oka is volt, de az egészet lerendezhetjük azzal, hogy lusta vagyok. Pontosabban voltam. Mentségemre szóljon, ez a nyár kicsit visszavetette a lelkesedésemet az idei évvel kapcsolatban, már ami a filmeket illeti. Ennek is volt azonban haszna. A blog indulásakor még az volt a célom, hogy többnyire klasszikusokról fogok írkálni, azon belül is az elhanyagolt, méltatlanul ismeretlen darabokat veszem célba, ám ahogy haladt előre a blog, az éppen moziba futó filmek minden mást kiszorítottak. Tény, hogy a FilmMagazinban havi egyszer átrágok egy-egy klasszikust, ám ez szörnyen kevés. Számomra mindenképp.

Ami az érdekes, hogy annak ellenére szorultak ki a "nagyöregek" a blog hatásköréből, hogy időm nagy részében bőven '90 előtti filmeket nézek. Ennek oka egyszerű: imádom őket, sokkal jobban, mint a mai produktumok többségét. Szóval a jövőben javítani szeretnék ezen a tendencián, és minimum egy 50-50 arányú egyensúlyt szeretnék tartani a friss és... kevésbé friss filmek között. (Arról már nem is beszélve, hogy pár, általam nagyra tartott sorozat is tervbe van véve.)

Ja, és nézzétek meg a Kick-Ass-t. A kettőt pedig ne, kerüljétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://film-mania.blog.hu/api/trackback/id/tr435497201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása